Putem face profit pe Champions League? Sã vedem.

pe 26 iulie Avem turul 3 preliminar Champions League.

Viktoria Plzen(ceh) – Qarabag (Aze) . Plzen este de o valoare mult peste cea a azerilor, un mic minus ar fi ca ei nu au jucat inca niciun meci oficial. Azerii au deja 2 meciuri in turul 2 preliminar UCl versus Dudelange cu care au castigat acasa 2-0 si au remizat in deplasare 1-1 Ei nu vin aici pentru a castiga daca nu au putut castiga pe terenul  Luxemburghezilor… Cehii erau campioni anul trecut inca de cu 4,5 etape inainte de incheierea campionatului.

Pronosticul nu va fi unul pompos ci simplu, pentru ca multi cauta sa scoata doar cote mari .uneori la aceste cupe nu e necesar sa cautati in disperare pentru ca atunci pierdeti.

Pronostic: Plzen castiga @ 1.50

______________

Sparta Praga – Steaua. Nu trbuie sa mai spunem ca Steaua a terminat sezonu pe 2 in spatele Astrei. Acum joaca in Turul 3 preliminar cu cehii Sparta Praga. Nu putem sa facem o comparatie pentru ca echipele nu s-au mai intalnit de foarte mult timp si loturile sunt total diferite fata de ultimele intalniri directe.Totusi la Steaua am vazut un meci oficial- cel din finala cupei ligii si nu m-au ipresionat deloc.  au facut 1-1 in 90 min, pentru ca in prelungiri sa inscrie din penalty golul care le-a adus cupa., pe faza ofensiva au fost total lipsiti de luciditate iar acum Becali l-a mai trimis si pe Hamroun la juniori..

Sparta nu a jucat decat meciuri amicale si nu cred ca se vor arunca nici ei in atac.

Pronostic: Steaua marcheaza 0-1 goluri @ 1.27

 

Dinamo Zagreb(CRO) – Dinamo Tbilisi(GEO) . Croatii au o echipa care castiga de 11 ani campionatul . in turul precedent preliminar UCL au intalni-o pe Vardar. Zagreb a castigat in deplasare cu  scorul 2-1, pe teren propriu 3-2 , la un moment dat a fost 2-2 si daca macedoneni marcau ii Scoteau din champions league. Nu au stat la discutii in campionat la debutul in noul sezon Reusind o victorie cu Lokomotiv Zagreb –  3-1.

Dinam Tbilisi a trecut in turul 2 preliminar de Alashkert , castigand 2-0 acasa si facand un egal in deplasare. Cum Dinamo Zagreb nu e alashkert si Dupa ce au dat ceva emotii fanilor in returul cu vardar la 2-2 , acum nu cred ca se vor mai juca acest prim meci fiind pe teren propriu vor forta  o victorie confortabila

Pronocstic: Dinamo Zagreb inscrie 2+ @ 1.35

 

Advertisements

One thought on “Putem face profit pe Champions League? Sã vedem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s