Trei pronosticuri din tenis. turneele Umag, si Wta Stanford.

In seara asta in croatia avem meciuri de la Turneul ATP Umag(zgura)

IN sferturi ♦G Elias(POR, 72 ATP) – P Carreno-Busta(SPA, 56 ATP)

Carreno Are un sezon f bun el urcand mult calitativ. este un jucator de zgura, care are rezultate bune invingandu-i pe Dimitrov, si pe Simon printre numele mari. Are forta in lovituri spre deosebire de G Elias care joaca mai mult In turnee challenger, are si el joc bun de zgura dar nu prea joaca in turnee ATP spre deosebire de Pablo. totusi la acest turneu Elias a impresionat invingandu-i pe Garcia Lopez care nu mai e asa de competitiv in ultimu an, si pe Cuevas acesta fiind un rezultat f bun, oboseala vazandu-se la Cuevas care facuse finala la Hamburg in duminica precedenta.

Mizez pe Spaniol care a invins in minim de seturi

21.07.16 UMA Gabashvili T. (Rus) Carreno-Busta P. (Esp) 0 : 2
19.07.16 UMA Seppi A. (Ita) Carreno-Busta P. (Esp) 0 : 2

Pronostic: G Elias – P Carreno-Busta 2 @ 1.40

Urmatorul meci pe care il aleg de la umag este

♦F Fognini(39 ATP) – D Dzumhur (82 ATP)

Amandoi sunt jucatori de zgura . In ultimele meciuri inainte de Wimbledon Fognini pierduse mult 5 pierdute si 1 castigat, pierduse chiar la jucatori in fata carora era favorit Garcia-lopez, Granollers Pujol in primul tur la Roland garros. in alte 2 meciuri pierzand cu jucatori buni Nishikori si Kohlschreiber.

Nici Dzumhur nu a castigat prea mult in aprilie si Mai pe  zgura. Insa in Inceputul primaverii pe ciment in america a facut rezultate bune cu nadal castigand prin retragerea lui Nadal, a batut pe L Mayer si pe M Kukushkin.

Cotele pentru aceasta intalnire 1.57 | 2.75  Fognini nu e un jucator f serios are zile cand joaca in bataie de joc. Dzumhur parca se motiveaza f mult cand joaca impotriva jucatorilor mai bine clasati decat el, si asta il va enerva pe Italian.

Pronostic: minim un set Dzumhur @ 1.57

Wta Stanford avem:

♦M Doi(36 WTA) – D Cibulkova(12 WTA)

Cibulkova cu un mid seazon uluitor CAstigand Eastbourne pe iarba si ajungand in sferturi la Wimbledon unde apierdut la rusoaica Vesnina. In primul tur aici a trecut de U Radvanska. Misaki Doi de asemenea a jucat f bine pe suprafata verde castigand 5 meciuri pierzand 3. Doi are un joc asemenator cu al slovacei se misca foarte bine pe teren, Ma astept la echilibru in acesata partida. Un set poate castiga Misaki Doi

Pronostic: Misaki Doi minim un set @  1.95

Daca le jucati pe toate pe un bilet aveti cota 4.28. Bafta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s