5 iunie 2016 Pariuri Amicalele Belgia – Norvegia si Suedia – Tara Galilor.

In aceste zile avem meciuri internationale amicale.

5 Iunie 2016 ♦Amicalul Belgia -Norvegia .

Belgia are un lot foarte bun de vreo 4 ani  incoace  jucatori tineri care joaca la campionate f puternice: Hazard(Chelsea), De Bruyne(Man City), Felaini(Man United), Witsel (Zenit), Lukaku si Origi de la Liverpool, Mertens (Napoli). fara indoiala au calitate. In recentele amicale au victorie cu Italia 3-1, infrangere cu Portugalia 1-2, victorie 2-1 cu Elvetia , egal 1-1 cu Finlanda. Egalul cu finlanda este rezultat slab dar la amicale mai sunt si jocuri cu surprize pentru ca se fac si multe schimbari.

Norvegia nu are o echipa prea ofensiva in mare sunt o echipa organizata fara prea multa fantezie in atac. au pierdut amical cu Portugalia, au castigat cu Islanda 3-2 , au batut 2-0 Finlanda. Au rezultate bunicele in meciurile amicale . In ciuda faptului ca au trait dezamagire pentru ca nu s-au calificatla EURO. in barajul de calificare i-a eliminat Ungaria.

In grupa de calificare s-au clasat in spatele Italiei si Croatiei. Au castigat 6 meciuri au facut 1 egal si 3 infrangeri. Au marcat 13 goluri si au primit 6.

Acestea fiind spuse cred ca Norvegia nu va castiga , dar cum e ultimul meci inainte de Euro nici Belgia nu se va arunca sa riste accidentari.

Pronostic : interval goluri 2-4 @ 1.45

♦ Un alt amical pe care voi paria Suedia – TAra Galilor (Wales) . Suedia si Wales s-au calificat la Euro.  Suedia in continuare se cam bazeaza pe geniul lui Ibrahimovic. Ei au trebuit sa sustina baraj pe care l-au trecut in fata Danemarcei 2-1  si 2-2. In grupa de calificare au mers slabut pierzand cate un meci cu Rusia si Austria, facand 3 egaluri cu Rusia Austria si Muntenegru. Au marcat 15 goluri in conditiile in care adversari le-au fost Moldova si Liechtenstein.

Wales au jucat curajos si ei avand un om care e motoru echipei, pe Gareth Bale. Acestia intr-o grupa cu Belgia Bosnia si Israel contracandidate la calificare s-au pozitionat pe 2 si s-au calificat direct, Belgia a castigat grupa si Bosnia incheind pe 3. Nu marcheaza multe goluri, dar nici nu primesc, glveraj 11-4 . Nu au pierdut decat un meci cu Bosnia.

Pronostic : Sansa dubla X2 @ 1.96

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s